Цени на плочки за баня в София – стенни, подови и декорни

Ако ви предстои ремонт на банята, но се чудите кой ще бъде най-добрия избор за вас относно плочки за баня и то на изгодни цени, то четете правилната статия. Продължете надолу, за да разберете повече относно експертите при обзавеждането на баня, както и кой вид плочки е най-подходящ за вас.

Разбира се, че външният вид на самото помещение е от изключително голямо значение, но здравината и устойчивостта на плочките за баня, независимо на какви цени са те е в пъти по-важно. Например като такива с най-голяма здравина и издръжливост се характеризират гранитогресните плочки. За стените можете да използвате плочки от фина керамика, които могат да бъдат матови или гланцирани. Като трябва да имате предвид и поддръжката им, като гланцираните се поддържат по-трудно,а матовите доста по-лесно, защото капките от вода не си личат по тях.

плочки за баня

Една нестандартна идея за комбинация на плочки за баня на изгодни цени от „Макензи ООД“ е например съчетанието на няколко реда матови, един ред гланцирани плочки. Със сигурност ще получите интересен ефект, който няма да остане незабелязан. Плочки за баня на промо цени от „Макензи ООД“ са перфектния избор за вас, ако имате нужда от обновяване на вашите санитарни помещения у дома. Makenzi.bg е техният онлайн магазин, където ще откриете голямо разнообразие от различни по цветове, дизайн, форма, повърхност. От там можете директно да поръчате стенни, подови или декорни модели, разбира се и така модерните плочки с мраморен ефект.

Ако идеята да поръчате от Макензи ООД ви е допаднала го направете още сега и ще останете доволни. Плочки за баня на ниски цени в София – Makenzi.bg. За да се свържете с екипа, можете да позвъните на тел.: 0878/ 50 90 95, както и можете и да ги посетите директно на адрес: гр. София, жк. Люлин 6, бл. 649, бул. „Д-р Петър Дертлиев“.

Автор: ремонтпокриви.com

ремонтпокриви.com админ