Специфика на кофражните системи

Стойността на кофражните работи включва в себе си разходи за материали, механизация и работна ръка. Разходите за материали при всеки вид кофраж се променя чувствително. Затова е важно да се работи с фирма партньор, която предлага висококачествени кофражни елементи, готови кофражи и услуги свързани с кофражиране. Такъв партньор с добро представяне в цялата страна е Балкантрейд, които залагат на качество и конкурентни цени в предлагането на строителни материали и кофражни елементи. Фирмата също извършва дейности по поддръжка и ремонт на кофражни системи – пребоядисване, почистване, декофриране и подмяна на шперплатни плоскости. За намаляване разходите по кофража са необходими качествени кофражни елементи и конкурентна цена. Балкантрейд работи с едни от най-утвърдените имена като DOKA FRAMI, FRAMAX; PERI DOMINO, TRIO; FARESIN; ALSINA. За DOKA проф. д-р инж. Н. Киров в своя статия казва:
„С предлаганите от фирма ДОКА цялостни системи за кофраж стени и плочи, катерещи и самокатерещи кофражни системи, се цели икономически изгодно постигане на желаните бетонови форми.“
Всички кофражни елементи, присъстващи в продуктовата гама на фирмата са с високо качество и многократна употреба, поради което се предлагат нови и втора употреба. Трегерите са с „2Т-образно“ сечение, водоустойчиво покритие, осигуряващо защита от плесен и гъбички и обработени краища за предотвратяване нараняванията при декофриране.Произведени в Австрия, Италия и Германия, като качеството е безкомпромисно.
Трислойните кофражни платна са изработени от дървесина с перпендикулярно разположение на дървесните влакна при различните слоеве и водоустойчиво слепване на различните слоеве, което позволява многократна употреба на платната и намаляват опасността от деформация на елемента.
Специфика на кофражните системи
Желанието на Балкантрейд е да бъде надежден партньор на своите бъдещи и настоящи клиенти, поради което предлага широка гама от строителни материали и елементи за кофраж с най-кокурентното на пазара съотношение цена-качество. Фирмената политика е изцяло с фокус върху отделния клиент и предлага индивидуални оферти съобразени с нуждите и най-вече с цел максимално качественото обслужване на всеки клиент.

Автор: ремонтпокриви.com

ремонтпокриви.com админ